Responsible Reuse

Responsible Reuse

The Village of South Lebanon turned to Childress & Cunningham’s expertise in adaptive reuse to transform a former elementary school building into their municipal office building. The Village’s desire for a practical and cost-effective remodeling included exterior improvements to change the building’s character, as well as improved ease of access for those with disabilities. New..
Rising to the Occasion

Rising to the Occasion

The Northeast Church of Christ occupies a soaring 1972 design of exposed wood beams and steep roof slopes. A central peak over the center of the sanctuary forms a towering skylight. This dramatic architecture creates one specific problem: the worship space is open to the entry lobby. The Church called on Childress & Cunningham Architects..